Tuesday, June 23, 2009

Visit to AU DENTAL SURGERY

Tak suka.. yes.. that's it.. siapa yg suka nak jumpa dentist kan... tapi itulah.. sepanjang June ni mcm2 benda yg not really like it happened..:)

early June I had to go to the dentist... dah lama tak pergi tuh.. sebabnya.. nak tak nak terpaksa cabut one of the gigi geraham atas nih.. dah sementelah tu wat scaling sekali... the week punya cerita tuh hazab sgtlah.. yelah dah lama tak g dentist, haruslah berejam..

Cost of cabut gigi geraham & scaling semua sekali RM165.00.. tapi serious yg bestnya tak sakiT langsung masa dia cabut :) thank u Dr Au..

so, the second visit after 1 week kena check lagi mana yg patut.. huh.. huh.. makan yg lembut2 jer lepas habis visit tuh... sebelum tu tak makan apa2 pun..
half boiled eggs from Uncle John Kopitiam @ Endah Parade..
the Au Dental Surgery located @ 1st Floor Endah Parade Bandar Baru Sri Petaling.. walaupun Endah Parade ni Mall yg hazab gak, takdemenda sangat.. tapi Au Dental Surgery terselit gak kat situh..

lepas habis visit Dr Au.. lepak Uncle John Kopitiam for brunch sebab dah tengahari.. & also waiting for the rest of member2 dtg lepak.. I'm meeting Liza , Azam , Amer .. omg.. miss u guys already.. :) , nothing can compared my old team :(


while waiting.. cam selalu the best thing about Uncle John Kopitiam.. the wifi memang laju...

1 comment:

Aizhan said...

hi! can u give me a tel number of Au dental surgery? i need to go, before going wanted to have an appointment. but couldnt find their number on net.
thanks